TOP 4 skvelé outfity na letnú dovolenku. Oplatí sa inšpirovať.

Leto je už pomaličky tu a s ním prichádza aj jedno z najpríjemnejších období celého roka a to čas dovoleniek a oddychu. V tomto článku sa dozviete ktoré kúsky oblečenia si pribaliť na dovolenku. Nenechávajte to na poslednú chvíľu a zaobstarajte si už teraz štýlový letný kúsok v ktorom zažiarite pri mori.

Najviac miesta v kufri jednoznačne zaberá oblečenie a to čo si zoberiete na dovolenku závisí predovšetkým od cieľovej destinácií. Tak poďme sa pozrieť ktoré outfity sa najlepšie hodia na pobyt pri mori.

1, Stavte na bielu.

Menej je niekedy viac. Preto stavte na nežnú romantickú bielu ktorou nič nepokazíte. Biela farba krásne vynikne na opálenej pokožke a práve takýto jednoduchý kúsok v jednej farbe vyzerá najkrajšie a ľahko sa kombinuje s iným oblečením a rôznymi doplnkami. Biele letné šaty s ktorými viete vykúzliť romantický look a zároveň sa budete cítiť komfortne ak si oblečiete na seba šaty voľného strihu pretože nie je nič príjemnejšie ako si vo vyšších teplotách vziať na seba oblečenie ktoré je voľné, vzdušné. Zaobstarajte si takéto jednoduché biele letné šaty ktoré oživíte štýlovými doplnkami. Čipkované, romantické, elegantné. Krátke alebo dlhé šaty. Je to na Vás. Vyzerajte krásne a nechajte vyniknúť vašu ženskosť.

2, Kvetinové vzory.

V dámskom šatníku nesmú chýbať kvetinové vzory ktoré sú neodmysliteľnou súčasťou v horúcom letnom období a práve tieto vzory sa dokonale hodia na letnú dovolenku preto si ich rozhodne nezabudnite pribaliť do batožiny. Kvetované šaty na leto ktoré sú ako stvorené na prechádzku mestom, letnú párty či večeru. Šaty na ramienka, vzdušné voľné šaty, sexi elastické šaty, šaty španielskeho strihu stačí si len vybrať ktorý strih šiat Vám najviac vyhovuje. Ideálne sú ľahké pohodlné šaty v ktorých Vám nebude teplo a zároveň sa budete cítiť príjemne.

3, Dámsky overal - jednoduchosť a elegancia

Dovolenka pri mori bez overalu? Mnohé si to ani nevieme predstaviť. Okrem toho, že je to trendy kúsok ktorý zbožnujú aj mnohé celebrity, určite naňho nedáte dopustiť kedže je veľmi praktický a stačí ho skombinovať s vhodnými doplnkami a dostiahne štýlový look. Kabelka, ruksak, topánky a celý outfit máte vyskladaný. Krátky overal môžete využiť počas celého dňa a na večer je ideálny dlhý overal na chladnejšie večery alebo vybrať si môžete aj krátky overal s dlhým rukávom ktorý využijete ak sa počasie trošku ochladí, nemusíte už viac vrstviť. Dámske overaly alebo kombinézy ktoré sú veľmi obľúbené a miluje ich väčšina žien.

4, Dámska krátka letná súprava alebo letný komplet

Krátka tepláková súprava super ležérny outfit na leto či už sa chystáte niekam k moru, nákupy, po pamiatkach alebo bežný deň strávený niekde v prírode, na káve s priateľmi. Tie naše súpravy majú rôzne farby a strihy. Na výber máte dvojdielne alebo trojdielne súpravy obľubeného oversize strihu, elastické súpravy ktoré krásne zvýraznia vaše krivky ale aj extravagantné kúsky pre sebavedomé ženy určené na letné festivaly, párty. Krátka letná súprava ponúka rôznorodé možnosti pre štýlový a pohodlný outfit a na letné dni je ako stvorená. Dnes sa bez kraťasovej súpravy nevieme zaobísť a nosíme ju kdekoľvek a práve preto by sme si takýto praktický kúsok nemali zabudnúť pribaliť. Dámsky letný komplet ktorý vačšinou obsahuje crop top a kraťasy ale vybrať si môžete aj trojdielne teplákové súpravy pri ktorých je súčasťou bunda ktorá sa perfektne hodí ak sa počasie zvrtne. Tento street look si ihneď zamilujete a bude Vás sprevádzať počas celej dovolenky.

 

 

Verím, že sme Vás milé dámy inšpirovali a prajeme Vám krásnu dovolenku :-) 

volne-letne-biele-saty-kratke-spanielskeho-strihujpgbiele-vzdusne-kratke-saty-kvetinove-s-krajkoujpegkratky-biely-volny-overal-na-leto-s-volanmijpgd329fff2-9bf0-4cea-91e1-599b55154ab0jpg